Штамп для нанесення малюнка Кайзерівської булочки
Кайзерівську булку можна віднести до національних сортами виробів. Булочка має округлу форму і характерний малюнок. Булочка виробляється або з посипкою (кунжут, мак), або без неї.
Рецепт тіста:
борошно вищого сорту - 100 кг,
вода - 50 кг,
вершкове масло - 10 кг,
вершкове масло - 10 кг,
цукровий пісок - 6 кг,
сіль - 2 кг,
сіль - 2 кг,
сухе молоко - 5 кг,
пресовані дріжджі - 5 кг.
пресовані дріжджі - 5 кг.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 1100 Вт |
Тип управління | Механічне |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Країна виробник | Німеччина |
Вид обладнання | Тістоділильна машина |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 6 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте